Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Легендарний боєць з Рівненщини зустрівся з Ніком Вуйчичем

Андрій Усач подякував Ніку за натхнення жити

Rivne Media

Легендарний боєць з Рівненщини зустрівся з Ніком Вуйчичем

Андрій Усач з Березного одним з перших добровольцем пішов на Схід захищати Україну від російської агресії. У складі 80-ї бригади брав участь в обороні Луганського аеропорту. А, втративши ногу, ледве вижив

Потім – евакуація, госпіталь. Саме там випадково до рук Андрія потрапила книга всесвітньовідомого християнського проповідника, мотиваційного спікера Ніка Вуйчича. Історія життя цього надзвичайного чоловіка надихнула нашого земляка на те, щоб якомога сильніше триматись життя, а згодом у складі збірної України взяти участь в «Іграх нескорених», що проходили в Австралії, і виграти золоту медаль зі стрільби з лука. Саме тому однією з мрій Андрія Усача було особисто зустрітись з Ніком Вуйчичем і подякувати йому за натхнення жити, перемагати і допомагати іншим.

І ось, нарешті, мрія стала реальністю. Адже Нік Вуйчич, почувши історію про життя солдата з Рівненщини, запросив його на зустріч у Київському Палаці спорту, де зібралась кількатисячна аудиторія.

Андрій Усач взяв участь у брифінгу з Ніком Вуйчичем, де подякував йому за натхнення жити після страшних поранень і тяжкого психологічного стану.

Адже Нік Вуйчич, почувши історію про життя солдата з Рівненщини, запросив його на зустріч у Київському Палаці спорту, де зібралась кількатисячна аудиторія.

В свою чергу Нік Вуйчич подякував Андрієві за мужність і хоробрість, проявлені при захисті України, і побажав нових успіхів у житті. 

Валентин СТАВСЬКИЙ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel