Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Рівному пожежникам довелося за допомогою автодрабини проводити евакуацію десятьох мешканців охопленої вогнем дев'ятиповерхівки (фото)

Нічого собі!

Головне управління ДСНС у Рівненській області

У Рівному пожежникам довелося за допомогою автодрабини проводити евакуацію десятьох мешканців охопленої вогнем дев'ятиповерхівки (фото)

На щастя, жертв та постраждалих немає

Сьогодні, 1 березня, о 16:26 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про загорання на балконі сьомого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Мельника, що в обласному центрі.

На місце виклику негайно було направлено три чергових відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області.

Через сильне задимлення вогнеборці провели евакуацію 10 мешканців з верхніх поверхів.

Прибувши на місце виклику бійці ДСНС по пожежній авто драбині дісталися на сьомий поверх та подали вогнегасячі засоби. Через сильне задимлення вогнеборці провели евакуацію 10 мешканців з верхніх поверхів.

О 16:38 пожежу було локалізовано, а о 16:47  повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на балконі. Квартиру було повністю врятовано від знищенням вогнем.

До ліквідації пожежі було залучено 4 одиниці спецтехніки ДСНС та 16 рятувальників.

Наразі причина виникнення пожежі та завдані нею матеріальні збитки встановлюються.

Telegram Channel