Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Лондонські злодії вкрали десятки тисяч фунтів стерлінгів... за допомогою пилососа

От "дотепники"!

УНІАН

Лондонські злодії вкрали десятки тисяч фунтів стерлінгів... за допомогою пилососа

Робили дірочку в паркувальних автоматах і висмоктували моети...

Банди злодіїв з пилососами, які орудують у Лондоні, вкрали монети з паркувальних лічильників на десятки тисяч фунтів стерлінгів.

Уточнюється, що спочатку бандити проробляли в пристроях отвори за допомогою кувалди, дрелі або автомобіля. Потім просовували туди шланг пилососа і засмоктували ним готівку, яка лежить всередині. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Daily Mail.

Спочатку бандити проробляли в пристроях отвори за допомогою кувалди, дрелі або автомобіля. Потім просовували туди шланг пилососа і засмоктували ним готівку, яка лежить всередині.

Тільки в боро (районі) Кенсінгтон і Челсі, що займає 12 квадратних кілометрів на заході Лондона, протягом року таким способом вони викрали 120 тисяч фунтів стерлінгів.

Рада міського району не виключає, що для боротьби з крадіями доведеться відмовитися від готівкових платежів за паркування та повністю перейти на оплату за допомогою мобільного додатку. Це може не сподобатися автомобілістам: за даними соціологічного опитування, 70 відсотків водіїв уникають паркування, які можна оплатити тільки за допомогою смартфона.

Telegram Channel