Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Підрозділи волинської територіальної оборони вдосконалюють бойові навички

Резервісти вдосконалювали свої навички з тактичної та вогневої підготовки.

ivaadm.gov.ua

Підрозділи волинської територіальної оборони вдосконалюють бойові навички

На одному з військових полігонів відбулися планові заняття у рамках «Всеукраїнського стрілецького дня», у яких взяли участь військовозобов’язані з організаційного ядра підрозділів територіальної оборони області

Інструктували учасників та передавали їм власний досвід офіцери військових комісаріатів та представники громадського об’єднання «Буг». Резервісти вдосконалювали свої навички з тактичної та вогневої підготовки, інформує Іваничівська РДА з посиланням на відділення спеціальних кореспондентів Інформагенства Міноборони (м. Рівне).

Також до заходу долучили школярів Володимир-Волинської гімназії ім. О. Цинкаловського. Хлопці та дівчата почерпнули нові знання з військової справи та отримали масу незабутніх вражень.

До заходу долучили школярів Володимир-Волинської гімназії ім. О. Цинкаловського. Хлопці та дівчата почерпнули нові знання з військової справи та отримали масу незабутніх вражень. 

– Мета навчань залишається незмінною – польовий вишкіл військовозобов’язаних і відпрацювання їхніх навичок в умовах ведення бойових дій та партизанської війни. Крім того, сьогодні на полігон ми запросили і учнівську молодь. Впевнені, що така практика відбуватиметься на постійній основі, як невід’ємний елемент патріотичного виховання молодого покоління, – зазначив заступник начальника Волинського ОВК.

Telegram Channel