Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Українські бійці можуть брати участь і в конкурсах краси

93-тя ОМБр Холодний Яр Ірина Рибакова

Українські бійці можуть брати участь і в конкурсах краси

Бійці 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" прямо зараз захищають нас на передовій. Всі вони – щирі й беззаперечні патріоти. І всі вони – власники крутих борід

Про це йдеться на сторінці благодійного фонду "Повернись живим"

"Давайте порадуємо наших захисників, подаруємо їм вподобайки і…можливо, виберемо власника найкрутішої бороди «Холодного Яру»?

Номер 1. Позивний «Байда». Воював у складі батальйону «Карпатська Січ» і нині служить у роті, де найбільше бійців з цього добробату. Байда був поранений під Донецьким аеропортом, а у селищі Кримське під час бойового виходу на його очах загинув молодший лейтенант Мирослав Мисла на псевдо «Мисливець».

"Давайте порадуємо наших захисників, подаруємо їм вподобайки і…можливо, виберемо власника найкрутішої бороди «Холодного Яру»?

Номер 2. Антон Панчук, позивний Вікінг. Артрозвідник і просто класний хлопець до 16 років не знав, що має російське громадянство. У 1992 році батько бійця був у відрядженні в РФ, Антон народився в Амурській області. За українське громадянство Панчук боровся цілих 7 років – паспорт йому дали лише у 2015-му. Раніше Вікінг воював у складі «Правого Сектору». Найстрашнішими у своєму житті Панчук називає жорсткі бої за Жолобок на Луганщині.

Номер 3. Позивний «Маз». Механік-водій БМП Маз на війні з перших днів. За час запеклих боїв змінив три «бехи»: у першу було пряме потрапляння, другій ворожі осколки розірвали баки, а третя – «померла» від старості. Маз, на щастя, вижив, і тепер знову дає жару бойовикам на своїй БМП.

Номер 4. Арнольд Данілов. Коли почалася війна, хлопцю з Кривого Рогу не було й 18 років, тому свій внесок у наближення перемоги він почав волонтером. Як тільки Арнольд досягнув повноліття, одразу ж вступив до добробату «Карпатська Січ». Разом із побратимами Данілов воював на околицях Донецького аеропорту, там же познайомився з бійцями 93-ї. Далі вивчився на артилериста і підписав контракт із ЗСУ", - йдеться  в дописі. 

Telegram Channel