Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Горохівщина: у Новоставі нема листоноші, пенсіонери добираються у Горішнє

Начальник Горішненського ВПЗ Галина Хамула і листоноша Євгенія Знаковська.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Горохівщина: у Новоставі нема листоноші, пенсіонери добираються у Горішнє

У дні, коли в Горішньому Горохівського району працює відділення поштового зв’язку, в цьому приміщенні завжди гамірно. Люди приходять, щоб отримати ряд поштових послуг, купити товари, потрібні вдома, і просто погомоніти

Колектив Горішненського відділення поштового зв’язку сьогодні - це начальник відділення Галина Хамула і листоноша Євгенія Знаковська. Їх праця дуже потрібна селам, проте, на жаль, державні мужі так не думають, а через те і пенсіонери з Новоставу теж змушені кожного місяця кілька кілометрів ходити пішки аж у Горішнє, щоб отримати пенсію. Посади листоноші в цьому селі віднедавна вже немає.

Їх праця дуже потрібна селам, проте, на жаль, державні мужі так не думають, а через те і пенсіонери з Новоставу теж змушені кожного місяця кілька кілометрів ходити пішки аж у Горішнє, щоб отримати пенсію.

До слова, пані Галина є депутатом Горішненської сільської ради. Її думку поважають, а пропозиції беруть до уваги. Пані Євгенія теж не  залишається осторонь справ громади і завжди готова допомогти односельцям. Поштарівни є вдячними в. о. Горішненського сільського голови Людмилі Кушнірук, депутатам сільської ради за співпрацю. Торік, скажімо, за кошти зі сільського бюджету в приміщенні ВПЗ було замінено на енергозберігаючі два старі вікна і двері.  

Telegram Channel