Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Його мета – знищити ціль за будь-яких умов!

Модернізація проходить під час звичайного ремонту.

ТБУ.

Його мета – знищити ціль за будь-яких умов!

«Харківський бронетанковий завод» модернізував Т-80 для ЗСУ

ДП «Харківський бронетанковий завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», провело модернізацію танка Т-80БВ, який вже серійно постачається у танкові підрозділи десантно-штурмових військ і морської піхоти України. Про це повідомляє прес-служба держконцерну, інформує портал ТБУ.

Танк Т-80БВ, як і Т-64 зразка 2017 року отримав тепловізійний приціл, новий динамічний захист, додатковий захист бортів, нову цифрову радіостанцію, сучасні нічні прилади спостереження з електронно-оптичним перетворювачем третього покоління, а також засоби супутникової навігації.

Нове оснащення Т-80БВ дозволяє значно посилити бойові характеристики машини. Наприклад, нова система навігації дозволяє в режимі «онлайн» обмінюватися зашифрованими даними про місцезнаходження кожної машини.

 Нове оснащення Т-80БВ дозволяє значно посилити бойові характеристики машини.

Новий динамічний захист значно посилює рівень захищеності бойової машини і ефективно протидіє всім сучасним протитанковим засобам ураження: кумулятивним і бронебійним, а також ударно-кумулятивним боєприпасам типу «ударне ядро».

Прицільний комплекс навідника з вбудованим тепловізором забезпечує виявлення, розпізнавання і знищення противника вогнем 125-мм гармати в будь-який час доби і за будь-яких погодних умовах.

У той же час, як і у випадку з Т-64, оснащення новими приладами проходить під час звичайного регламентного ремонту, що дозволяє значно скоротити витрати часу для модернізацію наявного парку Т-80. Крім того, ДП «Харківський бронетанковий завод» вже цього року почне роботи з модернізації Т-80УД, що є на озброєнні української армії до рівня Т-84.

Telegram Channel