Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Старовижівському районі горить торфовище

Торф горить в урочищі Любохинівська клітка.

Управління ДСНС у Волинській області.

У Старовижівському районі горить торфовище

До гасіння пожежі залучено 13 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки

За станом 10:00 4 березня зареєстровано горіння торфу осередками на загальній площі близько 1,5 гектари в урочищі Любохинівська клітка, що поблизу села Кримне Старовижівського району, інформує Управління ДСНС у Волинській області.

До гасіння пожежі залучено 13 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки: 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Стара Вижівка і місцевої пожежної охорони села Кримне Старовижівського району.

Причиною пожеж на торфовищах є спалювання сухого листя, трави та побутового сміття. Вогонь із цих пожеж перекидається на торфополя та провокує їх займання. 

Рятувальники звертаються з проханням не спричиняти пожеж, підпалюючи суху траву. Причиною пожеж на торфовищах є спалювання сухого листя, трави та побутового сміття. Вогонь із цих пожеж перекидається на торфополя та провокує їх займання.

Масштабні загоряння можуть мати негативні наслідки як для навколишнього середовища, так і для людей: спричинити пожежі будівель, знищити лінії електромереж, газопроводів, лісових насаджень.

 У Камінь-Каширському районі люди самі гасили пожежу на торфовищі за селом.

У Камінь-Каширському районі люди самі гасили пожежу на торфовищі за селом.

 

Telegram Channel