Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Інтелектуальні забави учасників «Феміди»

Знання законів завжди знадобиться.

Торчинська громада.

Інтелектуальні забави учасників «Феміди»

При Торчинській бібліотеці для дорослих діє молодіжний клуб

Як розповідається на сайті Торчинської громади, клуб правових знань «Феміда» функціонує при бібліотеці з 2008 року.

Головною метою клубу є: формування основ правових знань учнівської молоді, ознайомлення їх із основними положеннями Конституції України та міжнародних нормативно-правових актів із прав людини. Виховувати у молоді переконання про важливість сумлінного ставлення до своїх прав і обов’язків. Сприяти вихованню патріотичних почуттів до рідної країни, прагнення внести свій вклад у розвиток України як держави демократичної та правової.

 Під час проведення гри «Судові справи» учасники клубу мали можливість виступити у ролях «Судді», «Позивача» та «Відповідача».

24 лютого в нашій бібліотеці відбулося чергове засідання клубу правових знань «ФЕМІДА» на тему «Наші права у мандрівку життя», на який було запрошено нових учасників клубу. Бібліотекар Наталія Чечотка за допомогою експрес-опитування «Чи знаєте ви свої права і що дає вам знання цих прав?», нагадала та обговорила зі школярами права дитини.

За круглим столом члени клубу могли не тільки послухати, а й обговорити різні ситуації та питання правового захисту дітей. Вони взяли участь в «Інтелектуальному штурмі», «Правовій вікторині», розгадуванні кросворду. Під час проведення гри «Судові справи» учасники клубу мали можливість виступити у ролях «Судді», «Позивача» та «Відповідача».

Літературна викладка «Шпаргалка на все життя» познайомила учасників клубу з літературою правової тематики, яку рекомендовано прочитати, щоб не потрапити в протиправні ситуації.

Telegram Channel