Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Ратнівські природолюби подбали про чисте довкілля

Одні смітять, інші прибирають. Тому що люблять свою Волинь і мріють про чисті ліси

Волинське ОУЛМГ

Ратнівські природолюби подбали про чисте довкілля

Учні Ратнівської школи-гімназії №1 над усе люблять свою батьківщину і її ліси. Лісівники-рейнджери беруть участь у багатьох природничих акціях, перемагають у конкурсах та вікторинах, мандрують Україною. Та найбільше юних природолюбів турбують рідні ліси

То ж і цього разу, одразу як зійшли сніги і проявилися стихійні людські смітники, юні лісівники-рейнджери звернулися до своїх шефів – ДП «Ратнеагроліс» з ініціативою «Європеїзувати ліс!» І разом із працівниками лісового господарства зібрали і вивезли не одну підводу побутового сміття. Усі – і юннати, і лісівники – залишилися задоволені зробленим.

І разом із працівниками лісового господарства зібрали і вивезли не одну підводу побутового сміття. Усі – і юннати, і лісівники – залишилися задоволені зробленим.

Таким чином юні лісівники «Greenwood» підтримали загальнообласну акцію «Чистий ліс», та закликали своїх ровесників і дорослих не ділити сміття на своє і чуже, а прибрати довкола своєї домівки. Отож, долучайтеся. Ліс віддячить вам у стократ.

Джерело: Прес-служба Волинського ОУЛМГ
Telegram Channel