Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Дмитро Гордон пообіцяв... вирвати кадик!

Ти кому сказав здохнути? Мені?

InfoFakt

Дмитро Гордон пообіцяв... вирвати кадик!

Так він відреагував на запис «свободівця» Ігоря Степури у Facebook, у якому той додав до фото Дмитра Гордона надпис «Треба, щоби воно здохло. Слідом за Бузиною»

Журналіст та телеведучий оприлюднив відповідне відеозвернення на своєму YouTube-каналі.

– Я хочу сказати, по-перше, цьому Степурі: ти мені не потрапляй на очі, я тобі кадик вирву, с**а. Ти кому сказав здохнути? Мені? Приїдь сюди і скажи це мені в очі, якщо сміливості вистачить. Це перше. Друге: завтра ж зранку я звернуся з офіційним листом до Генерального прокурора Юрію Луценка, до голови СБУ Василя Грицака, до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. У цьому листі я детально викладу всі факти, які навів тут, – сказав він.

 Пости Степури та його скандально відомої однопартійки Ірини Фаріон з’явилися у соцмережі після того, як Гордон заявив в ефірі Politeka On-line, що він є людиною, яка не любить Бандеру.

Пости Степури та його скандально відомої однопартійки Ірини Фаріон з’явилися у соцмережі після того, як Гордон заявив в ефірі Politeka On-line, що він є людиною, яка не любить Бандеру. Журналіст відзначив також, що напередодні президентських виборів в Україні, дослівно, «у зв’язку з весною загострилася шизофренія у багатьох політиків».

Допис заступника голови Кіровоградської обласної ради Ігоря Степури у Facebook – скріншот.
Допис заступника голови Кіровоградської обласної ради Ігоря Степури у Facebook – скріншот.
Telegram Channel