Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі виступали учнівські екологічні агітколективи

Конкурсні виступи поєднували різні жанри.

kovelrada.gov.ua

У Ковелі виступали учнівські екологічні агітколективи

Школярі творчо презентували тему «Земля – наш спільний дім»

Учора на базі ковельського Палацу учнівської молоді імені Івана Франка проведено міський  конкурс екологічних агітколективів з теми: «Земля – наш спільний дім». Він засвідчив, що у закладах загальної середньої освіти міста на високому рівні організовано еколого-просвітницьку та природоохоронну роботу учнівських колективів, формування дбайливого ставлення до природи, інформує Ковельська міська рада.

Учасники заходу презентували діяльність у цих напрямках, використовували плакати, малюнки, фотографії, відеосюжети. Конкурсні виступи поєднували різні жанри, стилі мистецтва. Оригінальними були сценарії. Учні  відображали власний досвід і результати практичної природоохоронної роботи, популяризацію руху за збереження навколишнього середовища. 

Цікавий виступ презентувала команда «Аква» Ковельської міська гімназія імені Олени Пчілки, продемонструвавши набуті знання і досвід у розв’язанні екологічних проблем. 

Учні  відображали власний досвід і результати практичної природоохоронної роботи, популяризацію руху за збереження навколишнього середовища.  

Преможцями та призерами міського конкурсу екологічних агітбригад визнано:   

І місце – агітколектив «Аква»  з Ковельської міської гімназії імені Олени Пчілки;

ІІ місце - агітколективи «Джерельце» зі школи №8 та «Еколідер» зі школи №7;

ІІІ місце - агітколектив «Терра Нова» з школи-колегіуму №13.

Команда «Аква» (керівник Шворак Руслана Степанівна - заступник директора з виховної роботи) представлятиме Ковель на обласній сцені 13 березня.

Telegram Channel