Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Юстиція Волині запрошує волонтерів стати громадськими радниками

Волинян запрошують взяти участь у конкурсі і долучитися до команди громадських радників!

Головне територіальне управління юстиції у Волинській області

Юстиція Волині запрошує волонтерів стати громадськими радниками

Працівники Головного управління побували у Городищенській ОТГ Луцького району

У рамках кампанії з громадських радників працівники відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Зоряна Лукашук та Ольга Голюта у рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та інформаційної кампанії щодо громадських радників минулого тижня працювали у селі Городище Луцького району.

Під час зустрічі в ОТГ з керівництвом та жителями фахівці юстиції Волині розповіли про ініціативу Міністерства юстиції.

- Якщо у вашій громаді є активні та небайдужі волонтери, вони можуть долучитися до цієї кампанії і подати заявку на участь у конкурсі, – відзначили працівники юстиції.

На теренах Волині громадські радники уже є у двох громадах — у селі Баїв Луцького району та у місті Камінь-Каширський. 

Громадські радники – це активні та небайдужі волонтери, які пройшли навчання з базових правових питань та отримали відповідні свідоцтва.

Вони у разі необхідності направляють громадян, котрі звернулися, до компетентної інституції або нададуть відповідну інформацію, яка допоможе людині самостійно розв’язати свою проблему.

Якщо Вам небайдужий розвиток вашої громади, прагнете змін і готові докладати зусиль, щоб допомагати громадянам, Головне територіальне управління юстиції області запрошуємо волинян взяти участь у конкурсі і долучитися до команди громадських радників!

Зазначимо, що на теренах Волині громадські радники уже є у двох громадах — у селі Баїв Луцького району та у місті Камінь-Каширський.

 

 

 

Telegram Channel