Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Прикордонники на Волині перехопили 24 ящики контрабанди

Зараз розшукуються усі причетні до інциденту.

Державна прикордонна служба України.

Прикордонники на Волині перехопили 24 ящики контрабанди

Військовослужбовці Луцького прикордонного загону запобігли переміщенню через кордон контрабандних сигарет

Від польських колег надійшла інформація про спостереження ними на річці Західний Буг, з українського боку, гумового човна, завантаженого чорними ящиками та групи осіб, які побачивши прикордонників Польщі втекли в тил ділянки відділу «Римачі». Про це повідомляється на сайті Державної прикордонної служби України.

Негайно було вислано прикордонний наряд, який під час перевірки ділянки відповідальності підрозділу виявив гумовий човен з 14 ящиками тютюнових виробів та ознаки перебування невідомих осіб на береговій відмілині.

 Завдяки цьому група реагування цього ж відділу виявила неподалік від лінії українсько-польського кордону 10 ящиків контрабандного курива.

 

Також інформацію про можливе незаконне переміщення товарів через кордон надали співробітники оперативних підрозділів. Завдяки цьому група реагування цього ж відділу виявила неподалік від лінії українсько-польського кордону 10 ящиків контрабандного курива.

Наразі усі виявлені тютюнові вироби доставлено до прикордонного підрозділу. Пошук втікачів та заходи по встановленню кола всіх причетних та організаторів протиправної діяльності триває.

Telegram Channel