Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сільська школа на Волині виграла конкурс від представництва ЄС

Шкорлярі з Піддубців – в числі Всеукраїнських переможців!

ФОТО: piddubtsi-scool

Сільська школа на Волині виграла конкурс від представництва ЄС

У січні цього року Представництво ЄС в Україні  оголосило Конкурс проектів серед євроклубів України, щоб залучити активну молодь до поширення інформації про Європейський Союз: як рух до ЄС змінює нашу країну

 За перемогу змагалися багато учасників з різних куточків країни. Євроклуб «Сузір’я» ЗОШ І-ІІІ ступеня села Піддубці Луцького району увійшов до  20 переможців, які запропонували найкращі проекти і отримають консультаційну, організаційну та фінансову підтримку для їх втілення.

Переможці будуть нагороджені спеціальними сертифікатами від Представництва ЄС та запрошені на Форум мереж ЄС у вересні 2019 року у Київ, де і представлять свої напрацювання перед європейськими та українськими дипломатами.

- Проект має назву «Луцьк: з європейського минулого в європейське майбутнє». В рамках його об’єднаються школярі-учасники євроклубів, щоб досліджувати європейську історію Луцька та роль молоді в євроінтеграції та промоції міста», - прокоментувала координатор проекту Ольга Чухілевич, заступник директора ЗОШ І-ІІІ ступеня села Піддубці.  

Переможці будуть нагороджені спеціальними сертифікатами від Представництва ЄС та запрошені на Форум мереж ЄС у вересні 2019 року у Київ, де і представлять свої напрацювання перед європейськими та українськими дипломатами, учасниками програм Team Europe, College of Europe Alumni Association in Ukraine, Young European Ambassadors, EU Study Days, Інформаційними центрами ЄС, випускниками  Програми Еразмус, учасниками  European Union Visitors Programme.

Цей проект об’єднає євроклуби і декількох шкіл Луцька. Він реалізується в рамках проекту Представництва Європейського Союзу в Україні «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні».

Telegram Channel