Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Червоній калині» - 35! (Фото)

Ваша творчість - розрада для вас і втіха для слухачів

Ковельська районна державна адміністрація

«Червоній калині» - 35! (Фото)

10 березня 2019 року у залі Голобського будинку мистецтв панувала направду святкова, світлаатмосфера: товариство зібралося у дружньому колі, аби відзначити важливу дату у житті іменитого творчого колективу - 35-ту річницю створення народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Червона калина». Щирі слова вітань, задушевні пісні, сила-силенна позитивних емоцій та невичерпного творчого запалу від винуватців свята - саме таким був цей день!

привітати поважних ветеранів, яким уже десятки років не бракує енергії і таланту на участь у творчому аматорському житті району, завітали представники влади - голова районної державної адміністрації Віктор Козак, Голобський селищний голова Сергій Гарбарук, начальник відділу культури райдержадміністрації Тетяна Матяшук, також - голова Ковельської районної організації ветеранів України Валентина Січкар, представники духовенства тощо.

Як годиться, на завершення ще раз виступили «іменинники» і зірвали гучні оплески, а це, як знаємо - найважливіше свідчення любові публіки, як і подаровані учасникам аматорського хору квіти.

Відтак, цілком логічно, що право гучно відкрити свято було надано його винуватцям, а згодом посипалася добірка щиросердних вітань від гостей, котрі радували не лише добрими словами, а й приємними подарунками. Зокрема, Сергій Гарбарук повідомив, що вже закінчено ремонт в одній із кімнат приміщення місцевого клубу ветеранів, згодом довершать ремонт у решті.
Віктор Козак, вітаючи колектив, котрий давно вже став візитівкою Ковельщини, мовив:

- «Червона калина» - назва, яка регулярно звучить на всіх районних заходах уже 35 років. Ваша творчість - розрада для вас і втіха для слухачів, ваш потужний спів уособлює силу духу вашого покоління - ветеранів війни, великих трударів, які багато бачили в житті. Попри це, ви досі сповнені запалу, ділитеся позитивною енергетикою із аудиторією, інколи заглиблюєте у роздуми, але й це - одна із граней творчості. Тож, бажаю вам лише примноження творчої енергії, приємних емоцій як на сцені, так і в повсякденному житті, міцного здоров’я, тепла в оселях, щастя у родинах.
У почерговості із концертними номерами, линули щирі слова тих, хто нині завітав привітати аматорський хор. Прекрасними виступами тішили місцеві аматори сцени, вихованці музичної школи тощо.
Як годиться, на завершення ще раз виступили «іменинники» і зірвали гучні оплески, а це, як знаємо - найважливіше свідчення любові публіки, як і подаровані учасникам аматорського хору квіти.

Окрім того, з нагоди 35-річного ювілею існування колективу було виготовлені й подаровані артистам пам’ятні календарі.

 
Джерело: Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації
Telegram Channel