Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У біатлоні Богдані Караванській не було рівних

Богдана Караванська -- майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу.

Фото із Facebook.

У біатлоні Богдані Караванській не було рівних

Наша землячка успішно виступила на чемпіонаті України із зимових видів спорту, який проходив у Західному реабілітаційно-спортивному центрі у Турківському районі на Львівщині з 4 по 8 березня

У лижних перегонах та змаганнях з біатлону брали участь більше 50 спортсменів з інвалідністю, включаючи членів національної паралімпійської збірної команди України та резерв національної команди.

8 Березня дівчина зробила собі чудовий подарунок з нагоди свята—здобула перемогу у біатлоні, додавши до двох срібних медалей —золоту.

Серед переможців перших двох днів у спринті (клас сидячи) —була і наша Богдана Караванська, яка двічі впевнено зайняла друге місце.

А 8 Березня дівчина зробила собі чудовий подарунок з нагоди свята—здобула перемогу у біатлоні, додавши до двох срібних медалей —золоту. Успішно виступили на чемпіонаті й інші волинські спортсмени.

Нагадаємо, Богдана Караванська тричі здобувала «бронзу» під час кубків світу з лижних гонок та біатлону, є срібною призеркою чемпіонату Європи з параволейболу.

Telegram Channel