Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ото полікувався: Дієго Марадона визнає, що є батьком трьох дітей на Кубі

Марадона має славу ще й найемоційнішого футболіста та тренера.

lenta.ru

Ото полікувався: Дієго Марадона визнає, що є батьком трьох дітей на Кубі

Це значить, що легендарний 58-літній аргентинський футболіст стане офіційним батьком загалом восьми дітей

Марадона поїде до Гавани провести тест на батьківство та публічно визнати дітей, розповіли його адвокати. Троє нащадків можуть бути від двох жінок. Діти зможуть взяти його прізвище. Марадона між 2000 та 2005 роками часто бував на Кубі, коли лікувався від наркотичної залежності. Він подружився у цей час з Фіделем Кастро й навіть зробив собі татуювання з обличчям керівника Куби на нозі.

Щоправда, у Бресті аргентинець таки побував, і, хто зна, може і там скоро зявляться маленькі марадоненята?

Довго Марадона заперечував наявність дітей не від його колишньої дружини, з якою розлучився у 2003 році після двадцяти років шлюбу. Від неї у нього є двоє дітей. Але згодом він визнав ще двох нащадків (їм тоді було 32 та 22 роки) після складних судових процесів з їхніми матерями. Наразі наймолодшою його дитиною є 6-річний Дієго Фернандо від стосунків з Веронікою Охедо.

Зараз Марадона працює тренером у Мексиці. А в минулому році він серйозно розглядав можливість осісти у білоруському Бресті, де отримав пост голови правління клубу «Динамо-Брест». Але щось не склалось. Щоправда, у Бресті аргентинець таки побував, і, хто зна, може і там скоро зявляться маленькі марадоненята?

Джерело: ВВС Україна.
Telegram Channel