Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чи поменшає п'яниць у Любешівській громаді?

Заборонено торгувати спиртним з 22.00 до 08.00 щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

Любешівська ОТГ

Чи поменшає п'яниць у Любешівській громаді?

Рішення про заборону продажу алкогольних напоїв у Любешівській ОТГ в нічний час набуло чинності з 4 березня 2019 року. Воно стосується торгових закладів, але не поширюється на бари та ресторани

Таке повідомлення розміщене на сайті Любешівської ОТГ. У ньому сказано, що обмежувальні заходи вжито з метою впорядкування на території Любешівської селищної ради роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом (крім безалкогольного), винами столовими.

Адже у селах процвітають домашні “гуральні” і “точки”, де цілодобово можна розжитися хмільним сурогатом. На них заборони не діють. 

Це крок до усунення порушень громадського порядку та зменшення кількості злочинів, скоєних у стані алкогольного сп’яніння. Отож, суб’єктам господарювання на території Любешівської селищної ради (крім закладів ресторанного господарства) заборонено торгувати спиртним з 22.00 год. до 08.00 год. щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

Але навряд чи від цього поменшає п'яниць. Адже у селах процвітають домашні “гуральні” і “точки”, де цілодобово можна розжитися хмільним сурогатом. На них заборони не діють.

Telegram Channel