Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Юстиція Волині запрошує студентів на стажування

Он-лайн заявку щодо проходження стажування можна подати через соціальний ліфт Он-лайн будинку юстиції

Головне територіальне управління юстиції у Волинській області

Юстиція Волині запрошує студентів на стажування

Для ознайомлення із функціонуванням державної служби в Головному територіальному управлінні

Юстиція Волині запрошує громадян України віком до 25 років, які є студентами третього і вище курсів вищих навчальних закладів за спеціальностями «Право» або отримали вищу освіту у цій галузі та не перебувають на посадах державної служби для проходження стажування у ГТУЮ або у його структурних підрозділах, з метою ознайомлення з функціонуванням державної служби.

Допуск та визначення строку його проходження здійснюється на підставі заяви особи, яка має намір пройти стажування та оформлюються наказом начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

Зазначимо, що стажування здійснюється строком до шести місяців та проводиться у вільний від навчання (роботи) час в межах робочого часу працівників юстиції. Допуск та визначення строку його проходження здійснюється на підставі заяви особи, яка має намір пройти стажування та оформлюються наказом начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області. До заяви стажист може додавати мотиваційний лист у довільній формі. Також он-лайн заявку щодо проходження стажування можна подати через соціальний ліфт Он-лайн будинку юстиції.

Минулого року на стажуванні побувало понад 30 волинян та понад 50 студентів пройшли практику.

Telegram Channel