Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Для вчителів перекладуть чотири онлайн-курси від провідних вишів світу

Онлайн-курси найкращих університетів світу.

Prometheus

Для вчителів перекладуть чотири онлайн-курси від провідних вишів світу

Prometheus та Центр інноваційної освіти “Про.Світ” перекладуть на українську 4 онлайн-курси для підвищення кваліфікації вчителів від Массачусетського технологічного інституту, Колумбійського та Квінслендського університетів

Про це повідомив на своїй fb-сторінці співзасновник Prometheus Іван Примаченко.

“Отримали дозвіл на дубляж українською мовою чотирьох онлайн-курсів для вчителів легендарного Массачусетського технологічного інституту, Колумбійського та Квінслендського університетів. Відтепер українські вчителі зможуть безкоштовно підвищувати свою кваліфікацію за допомогою передових онлайн-курсів найкращих університетів світу на Prometheus – а отримані ними сертифікати мають бути зараховані державою в якості підвищення кваліфікації“, – повідомив Примаченко.

 Відтепер українські вчителі зможуть безкоштовно підвищувати свою кваліфікацію за допомогою передових онлайн-курсів найкращих університетів світу.

Усі курси будуть доступні за цим посиланням.

Про що ці курси

Онлайн-курс Педагогічного інституту Колумбійського університету “Наука про навчання: Що має знати кожен вчитель?” на базі сучасних досліджень розповідає про те, як саме ми навчаємося – як наш мозок створює, зберігає і відтворює спогади. Слухачі дізнаються про типові помилкові уявлення та непорозуміння у навчанні, які можуть завадити учням одержувати знання та опановувати нові предмети максимально ефективно.

Курс Массачусетського технологічного інституту “Впровадження інновацій в школах” створено для освітніх лідерів (від вчителів до директорів шкіл), які хочуть впроваджувати інновації у своїх навчальних закладах.

Ще одни курс від Массачусетського технологічного інституту “Дизайн-мислення в школі” розповість, як за допомогою методу дизайн-мислення зробити школи та учнів більш успішними.

Курс університету Квінсленду “Глибинне навчання через трансформаційну педагогіку” розповідає про глибинне навчання, поєднуючи новітні дослідження з когнітивної психології, сучасні освітні теорії та різноманітні підходи нейронауки. Глибинне навчання заохочує учнів розв’язувати проблеми творчо і, працюючи в командах, набувати навичок навчання протягом життя та використовувати широкий спектр новітніх цифрових технологій для покращення процесу навчання.

Джерело: Турійський районний методичний кабінет працівників освіти.
Telegram Channel