Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волиняни з початку року сплатили чверть мільярда гривень ПДВ

На Волині саме платникам ПДВ належить чільне місце у забезпеченні надходжень до держбюджету.

Pixabay

Волиняни з початку року сплатили чверть мільярда гривень ПДВ

Це на 16,2 відсотка більше проти аналогічного періоду торік

У січні-лютому 2019 року на Волині до держбюджету сплачено 244,8 мільйона гривень податку на додану вартість. 

Ми очікуємо, що економічні показники росту в економіці своїм наслідком матимуть ріст сплати податків.

Позитивна динаміка сплати податку на додану вартість, як і загалом надходжень до держбюджету в області, - наслідок сприятливих економічних тенденцій, а також якісного процесу адміністрування. Така ситуація дозволяє прогнозувати стабільне і ритмічне наповнення бюджетів в подальшому, - констатують в ГУ ДФС у Волинській області.

«Ми очікуємо, що економічні показники росту в економіці своїм наслідком матимуть ріст сплати податків. Враховуючи якісний податковий супровід, який забезпечується, насамперед, шляхом активного впровадження сучасних інформаційних технологій в процес адміністрування, тенденції початку бюджетного року обіцяють гідний результат за підсумками року», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, процес взаємодії фахівців ДФС з платниками податків постійно вдосконалюється.

«Протидія ризикам несплати та спробам мінімізації з боку ДФС – корисна державі та представникам легального бізнесу: країна отримує кошти на виконання соціально-економічних програм, а відповідальний бізнес – рівні конкурентні умови господарювання. Ці обидві умови створюють основу суспільного добробуту», - підсумувала Світлана Савчук.

Джерело: Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області.
Telegram Channel