Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У Ратнівському районі поліцейські вилучили зброю

За незаконне зберігання зброю може поплатитися волею

Поліція Волині

У Ратнівському районі поліцейські вилучили зброю

13 березня працівники групи піротехнічних робіт провели розмінування на території трьох районів Волинської області, де місцеві жителі виявили застарілі боєприпаси часів минулих воєн

Співробітники Ратнівського відділу поліції під час проведення  санкціонованого обшуку у 37-річного жителя району вилучили  безномерну рушницю, набої та порох, які він зберігав у своєму помешканні без передбаченого законом дозволу. За цим фактом триває досудове розслідування за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. 

Дільничні офіцери поліції спільно із оперативниками Ратнівського відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку виявили та вилучили у волиняниа мисливську гладкоствольну безномерну рушницю «ТОЗ-63», 8 набоїв 16-го калібру та 205 г. речовини, ззовні схожої на порох.

Дільничні офіцери поліції спільно із оперативниками Ратнівського відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку виявили та вилучили у волиняниа мисливську гладкоствольну безномерну рушницю «ТОЗ-63», 8 набоїв 16-го калібру та 205 г. речовини, ззовні схожої на порох. Усе вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру  МВС України для проведення дослідження.

Слідчі за фактом  незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel