Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Стадіону в Маневичах не буде, бо депутати за це не голосували

На цьому стадіоні вже обласного чемпіонату не можна проводити.

Фото: Район. Маневичі

Стадіону в Маневичах не буде, бо депутати за це не голосували

"Я щиро хотів відремонтувати стадіон у Маневичах, але для декого політична позиція виявилась важливішою ніж майбутнє спорту у районі", - написав на сторінці у Фейсбуці голова Маневицької РДА Андрій Линдюк

Зокрема, пан Линдюк повідомляє, що на сесії селищної ради депутати не проголосовали за передачу Маневицького стадіону на баланс Маневицької районної спортшколи.

"Я щиро хотів відремонтувати стадіон у Маневичах, але для декого політична позиція виявилась важливішою ніж майбутнє спорту у районі".

"Щойно завдяки політичній позиції депутатів партії Ю.Тимошенко "Батьківщина" та "Самопоміч" не проголосовано передачу Маневицького стадіону на баланс Маневицької районної спортшколи. На жаль, бачимо що Маневицька селищна рада чи то принципово, чи через незнання дуже запустили цей стадіон і тепер там навіть ігри обласного чемпіонату не можна проводити. Мені, як голові райдержадміністрації, соромно за такий важливий об'єкт в районі. Хотілося б його відремонтувати. Але депутати від БЮТу і Самопомочі послухали селищного голову Олександра Гаврилюка і вирішили залишити все як є.

Отже, шановні жителі Маневиччини від сьогодні всі питання щодо поганого стадіону в Маневичах прошу адресувати особисто депутатам, які "утримались" або були і "не голосували", а також Маневицькому селищному голові О. Гаврилюку.
Я щиро хотів відремонтувати стадіон у Маневичах, але для декого політична позиція виявилась важливішою ніж майбутнє спорту у районі", - заявляє Андрій Линдюк і додає список голосування.

 

Telegram Channel