Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Колках провели турнір із футзалу пам'яті Леоніда Полінкевича та Андрія Сохацького

Запекла боротьба точилась серед шести команд.

Колківська ОТГ

У Колках провели турнір із футзалу пам'яті Леоніда Полінкевича та Андрія Сохацького

У спортзалі ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» відбувся турнір з футзалу на перехідний кубок пам’яті полеглих в зоні АТО Леоніда Полінкевича та Андрія Сохацького

Розпочався захід з привітань його учасників, повідомляє Колківська громада. Зокрема, перед присутніми виступив учасник АТО Андрій Сидорук. До виступів долучилася й заступник селищного голови Тетяна Бобік та директор ОЗНВК Колківської школи-ліцей Віталій Котеленець. Вони привітали учасників змагань, побажали всім присутнім здоров’я та добробуту в їхніх родинах, а ще — перемоги командам.

Перше місце здобула команда Колківського ВПУ, яка заслужено отримала перехідний кубок.

Після урочистої частини розпочався сам турнір. Загалом змагання видались цікавими та інтригуючими. Запекла боротьба точилась серед шести команд сіл Годомичі, Боровичі, Рудники, Ситниця та смт. Колки (дві команди) чи не на кожному метрі футбольного поля.

У підсумку перше місце здобула команда Колківського ВПУ, яка заслужено отримала перехідний кубок. Друге місце виборола  команда села Годомичі, третє місце посіли футболісти ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей». Команди-призери змагань були нагороджені медалями, кубками та грамотами, які надала  Колківська селищна рада.

Наприкінці заходу його учасники поділились планами щодо майбутніх спортивних змагань серед молоді Колківської об’єднаної територіальної громади.

Telegram Channel