Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Реєстрація на ЗНО триватиме до 25 березня

Зареєструйся на ЗНО-2019!

Фото з вільних джерел

Реєстрація на ЗНО триватиме до 25 березня

Цього тижня розпочалася реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання

В Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО) очікують майже 332 тисячі учасників тестування, які цього року завершать здобуття повної загальної середньої освіти — випускників шкіл, а також учнів, слухачів та студентів закладів професійно-технічної та вищої освіти. За бажанням ЗНО складатимуть випускники минулих років, інформує Голос України.

Абітурієнти матимуть змогу пройти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом ЗНО відбуватиметься з 11 дисциплін. На вимогу вступників завдання сертифікаційних робіт із шістьох навчальних предметів перекладатимуть кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.

Випускники минулих років реєструватимуться і надсилатимуть комплект своїх документів самостійно.

Випускники шкіл, студенти профтехучилищ і коледжів реєструватимуться для проходження ЗНО у своєму закладі освіти. Докладне роз’яснення процедури можна знайти на інтернет-сторінці УЦОЯО.

Скориставшись сервісом «Зареєструватися», розміщеним на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти, потрібно створити реєстраційну картку, підготувати дві фотокартки розміром 3Х4 см, зробити копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові). Власники паспортів нового зразка (ID-карток) мають звернути увагу на те, що в них відсутня серія документа. Тож, заповнюючи реєстраційну форму, поле «серія» треба залишити порожнім.

Сформований комплект реєстраційних документів треба подати особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти. Потім документи централізовано надсилатимуть до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Випускники минулих років реєструватимуться і надсилатимуть комплект своїх документів самостійно.

Telegram Channel