Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У санаторії «Дачний» - весняний заїзд пацієнтів

В тренажерному залі санаторію.

ВОДТМО

У санаторії «Дачний» - весняний заїзд пацієнтів

Мальовнича місцина поблизу Луцька, де знаходиться оздоровниця, нині повниться голосами дітей, які проходять тут реабілітацію

До вподоби малечі із захворюваннями нервової системи, порушеннями фізичного і психічного розвитку іпотерапія (верхова їзда на поні), заняття у тренажерному залі, спортивні і музичні заходи. З дітьми тут працюють лікарі-- невролог і педіатр, Монтесорі-терапевт, реабілітолог, логопед, психолог, іпотерапевт, масажист, ЛФК-інструктор, вихователі, медичні сестри. А ще маленькі пацієнти у санаторії ніколи не нудьгують.

Ось і весняний заїзд у “Дачний” розпочався святково. Дітвора пораділа візиту завжди бажаних гостей – членів громадської організації “Ми +”, які цього разу завітали з виставою “Муха-Цокотуха”.

З дітьми працюють лікарі- невролог і педіатр, Монтесорі-терапевт, реабілітолог, логопед, психолог, іпотерапевт, масажист, ЛФК-інструктор, вихователі, медсестри.

Спостерігаючи за цікавим дійством, малюки вчилися цінувати доброту, порядність, взаєморозуміння. Наприкінці дійства глядачі ділилися враженнями, а їхні батьки дякували за турботу про їхніх дітей.

Того ж дня до санаторію завітали і представники “Фонду допомоги дітям “Збережи в собі людяність”, засновником якого є Любава Рожанська. Вони організували для маленьких пацієнтів яскраву зіркову фотозону та вручили подарунки. Дітей переповнювали позитивні емоції, які для них є найкращими ліками.

Telegram Channel