Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Євгенія Данилюк у свої 75-ть в’яже, плете з соломи, вишиває і ...творить поезію

Жінка, яка вміє все…

Ратнівська районна філія Волинського Обласного Центру Зайнятості

Євгенія Данилюк у свої 75-ть в’яже, плете з соломи, вишиває і ...творить поезію

А зараз у жінки з’явилося нове захоплення

Не раз звучала така фраза про Євгенію Данилюк. У своїх 75-ть не полишає улюблених справ: в’яже, плете з соломи, вишиває і ...творить поезію. Про нове захоплення майстрині фахівці служби зайнятості дізналися нещодавно, тож запросили взяти участь у новому проекті «Територія майстерності».

Від батька Євгенія успадкувала навички шиття. Давно не бралася жінка за цю справу. А тепер спало на думку шити подушки, оздоблювати бісером та блискітками. Ці вироби презентувала сьогодні народна майстриня для ратнівчан у Ратнівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

А тепер спало на думку шити подушки, оздоблювати бісером та блискітками.

– Якщо є бажання, то роботу можна знайти завжди, – сказала пані Євгенія. – А справа, яку ти любиш, завжди приносить задоволення і прибуток.

Про гамму кольорів, підібраних для виробів, оздоблення, вишивку, орнамент, зображення – охоче розповідала майстриня, ділилася секретами своїх робіт, передавала досвід. На запитання: чи можна придбати ці речі для себе? звідки відомо про ваші вироби за кордоном? чи бере замовлення від населення? як реалізовуєте шедеври – присутні отримали відверті відповіді.

Поліська чарівниця охоче погодилася на запрошення служби зайнятості взяти участь у профорієнтаційних заходах. Адже про неї люди знають, не забувають і цінують.

Жінка, яка вміє все…
Жінка, яка вміє все…
Джерело: Ратнівська районна філія Волинського Обласного Центру Зайнятості
Telegram Channel