Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Точно не за Зеленського: житель Колодіїв тримав під ліжком 150 грамів пороху та дві рушниці (фото)

Тепер горе-мисливця притягнуть до кримінальної відповідальності...

Фото: Сектор комунікації поліції Волинської області

Точно не за Зеленського: житель Колодіїв тримав під ліжком 150 грамів пороху та дві рушниці (фото)

На увесь цей арсенал чоловік дозволів не мав

Сьогодні співробітники Маневицького відділу поліції у домогосподарстві 24-річного жителя району в’явили та вилучили дві рушниці, 7 набоїв та близько 150 г пороху. За незаконне зберігання зброї та боєприпасів волинянину загрожує до семи років позбавлення волі, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 24-річного жителя села Колодії Маневицького району вилучили  незареєстровані малокаліберну нарізну рушницю калібру 5,56 мм і 7 набоїв до неї та гладкоствольну мисливську рушницю «ІЖ» 16 калібру.

Поліцейські під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 24-річного жителя села Колодії Маневицького району вилучили  незареєстровані малокаліберну нарізну рушницю калібру 5,56 мм і 7 набоїв до неї та гладкоствольну мисливську рушницю «ІЖ» 16 калібру. Окрім цього, правоохоронці вилучили два ножі із ознаками холодної зброї та речовину схожу на порох, вагою приблизно 150 г.     

Вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. 

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.  Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Telegram Channel