Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що крадуть на Волині

Поліція розшукує злочинців…

Фото Youtube.com.

Що крадуть на Волині

Від каструлі – до перини. Про це свідчать випадки, які сталися у Горохівському районі

У селі Пилгани злодії розбили віконну шибу в хаті, в якій ніхто не проживає. Навідавшись до оселі цими днями  з Луцька, господиня помітила  шкоду. І хоча в будинку на видному місці цінні не лежали, крадії запримітили їх на вулиці: зняли металевий ланцюг із дитячої гойдалки, забрали вжиті підшипники і три ліхтарі.

Сумою збитків потерпіла назвала 150 гривень і, певно, похвалила подумки себе за обачність не залишати в приміщенні-пустці вартісного майна, до якої  постійно закликають працівники Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

Про надмірну безпечність, мабуть, пожалкувала 82-річна уродженка Стрільча, яка теж проживає в Луцьку. З її будинку в цьому селі дармоїди винесли газову плиту.

З її будинку в цьому селі дармоїди винесли газову плиту.

У Мар’янівці невідомі проникли в оселю 49-річної мешканки селища, яку вона нещодавно придбала. Поцупили каструлі і перину. Речі зоставила попередня власниця. Нова господиня теж є настільки порядною, що про матеріальну шкоду не заявляла.  

У Цегові, віджавши замок дверей у такому ж нежитловому будинку, зловмисники поцупили електричні пилку і косу та 90 метрів кабелю. Сума збитків становить 3500 гривень.

Поліція розшукує злочинців і знову закликає не довіряти навіть міцним замкам, залишивши свій дім без догляду на тривалий час.  

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel