Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Рятувальники вберегли від вогню автомобіль мешканця Дубна

Причини виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.

ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Рятувальники вберегли від вогню автомобіль мешканця Дубна

17 березня о 08:56 до Служби порятунку Рівненщини за номером «112» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві райцентру на вулиці Свободи

До місця виклику негайно було направлено чергове відділення вогнеборців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Дубна.

Внаслідок пожежі ніхто з громадян не постраждав. Автомобіль та гараж вдалося врятувати.

Бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплено дерев’яну господарчу будівлю розміром 6х5 метрів. За два метри від палаючої споруди розташовувався гараж з легковим автомобілем, існувала загроза перекидання на нього полум’я. Також через пожежу перегорів кабель лінії міської електромережі, до якої була підключена господарча будівля. Співробітники Рівнеобленерго відключили дану лінію електропостачання від енергоживлення. Тим часом вогнеборці викотили з гаража легковий автомобіль та подали вогнегасячі засоби безпосередньо на гасіння господарчої будівлі та на захист самого гаражного приміщення.

О 09:07 пожежу вдалося локалізувати, а о 09:52 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі ніхто з громадян не постраждав. Автомобіль та гараж вдалося врятувати. Вогнем знищено дерев’яну господарчу будівлю. До ліквідації пожежі було залучено 2 одиниці спецтехніки ДСНС та 13 рятувальників.

Джерело: Головне управління ДСНС України у Рівненській області.
Telegram Channel