Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Ковелі реконструюють вулицю Мічуріна

Капітальний ремонт вулиці Мічуріна було розділено на три роки.

kovelrada.gov.ua

У Ковелі реконструюють вулицю Мічуріна

У нинішньому році буде здійснено будівництво першої черги  - від вулиці Театральної до прибудинкових територій та другої — до дитсадка №3

Щороку на ремонт доріг у місті виділяють значні фінансові ресурси. Зрозуміло, що їх на все необхідне не вистачає. Тому часто роботи на одному об’єкті проводяться у кілька етапів. Зокрема, капітальний ремонт вулиці Мічуріна було розділено на три роки, інфрмує Ковельська міська рада.

Зокрема, торік тут здійснено роботи з водовідведення, сплановано першу чергу будівницва. Для реконструкції  дорожнього полотна та влаштування тротуарів обрали бруківку. Цей матеріал стає все більш популярним, що цілком виправдано. Адже він має ряд переваг у порівнянні з іншими видами покриттів — довговічність, не затримує опадів, престижний вигляд. Крім цього, бруківка при будівництві доріг не вимагає використання спеціальної великогабаритної техніки. Ковель уже має певний досвід. Бруківкою  викладено вулицю Олени Пчілки.

Для реконструкції  дорожнього полотна та влаштування тротуарів обрали бруківку. Цей матеріал стає все більш популярним, що цілком виправдано. Адже він має ряд переваг у порівнянні з іншими видами покриттів — довговічність, не затримує опадів, престижний вигляд.  

Нині на вулиці Мічуріна активно  працює бригада ТОВ “ВИШКІВ БРУК”. Майстер Володимир Кирилюк каже, що  вони готують основу для вкладання бруківки — засипається пісок, щебінь, все це вирівнюється і утрамбовується, що є важливою частиною технологічного процесу. 

Заступник міського голови Андрій Товстига запевняє, що у нинішньому році буде здійснено будівництво першої черги  - від вулиці Театральної до прибудинкових територій та другої — до дитсадка №3. 

Кошти на це в міському бюджеті передбачені — 1 мільйон 420 тисяч гривень. У 2020 році роботи на цьому об’єкті будуть продовжені.

Telegram Channel