Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Мітинг Порошенка у Києві обійшовся одним затриманням і двома порваними плакатами

На Михайлівській площі у Києві відбувся передвиборчий мітинг президента України Петра Порошенка.

Олександр Хоменко / depo.ua

Мітинг Порошенка у Києві обійшовся одним затриманням і двома порваними плакатами

Попри численні нападки на президента України, на мітинг на його підтримку прийшло дуже мало опозиційно налаштованих активістів

У неділю на Михайлівській площі у Києві відбувся передвиборчий мітинг президента України Петра Порошенка, пише Депо.

У заході взяли участь гурти Kozak System, "Плач Єремії", актори Ада Роговцева та Ахтем Сейтаблаєв, а також колишній голова Меджлісу Мустафа Джемілєв, віце-спікер Ірина Геращенко і мер Києва Віталій Кличко.

Попри численні протестні акції, які відбувалися у Києві останнім часом, на мітингу було всього кілька активістів із критичними плакатами. Двоє активістів тримали плакат "Де порвані руки?", який їм двічі порвали прихильники Порошенка. 

Попри численні протестні акції, які відбувалися у Києві останнім часом, на мітингу було всього кілька активістів із критичними плакатами. Двоє активістів тримали плакат "Де порвані руки?", який їм двічі порвали прихильники Порошенка, крім того, прийшли люди з плакатами "Куплю деталі оборонки" і нагадуванням про не до кінця розслідувану справу вбивства Катерини Гандзюк.

Крім того, під час мітингу поліція затримала чоловіка. Правоохоронці зазначили, що чоловік затриманий за порушення громадського порядку. 

Також значну частину людей, присутніх на мітингу, після заходу збирали у групи за списками і саджали в автобуси, в яких вони приїхали до Києва з інших міст. Самі люди кажуть, що приїжджали добровільно і гроші їм за це не платили.

 

Telegram Channel