Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Мстишинській школі провели благодійну акцію

Організатори висловлюють подяку усім, хто долучився до заходу.

Боратинська сільська рада.

У Мстишинській школі провели благодійну акцію

У навчальному закладі відбувся творчий майстер-клас, який об’єднав батьків та педагогів. Захід організували у рамках проекту соціальної дії «Розмовляйко. Логопедичний пункт Боратинської об’єднаної громади»

Майстер-клас під назвою «До доброї справи долучаємось разом» провела педагог Мстишинської школи Ольга Сергійчук, інформує сайт Боратинської сільської ради.

 У дружній та творчій атмосфері учасники розписували та прикрашали медове печиво, ділились «смачними» рецептами приготування страв.

У дружній та творчій атмосфері учасники розписували та прикрашали медове печиво, ділились «смачними» рецептами приготування страв. Окрім кулінарних новинок, обговорювали також екотенденції, висловлювали своє бачення щодо захисту та охорони довкілля з метою сталого розвитку.

 

Під час майстер-класу організували благодійну акцію зі збору коштів для оснащення логопедичного кабінету (закупівлю дидактичного матеріалу, меблів, предметів спеціального призначення). Спільними зусиллями вдалося зібрати 583 гривні. Організатори заходу висловлюють подяку усім, хто завітав на майстер-клас та долучився до благодійної акції.

Менеджери проекту.

Telegram Channel