Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Іваничівщині шукають листонош

Роботодавець обіцяє офіційне працевлаштування, сучасний рівень заробітної плати та стабільну роботу в дружньому колективі

Іваничівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості

На Іваничівщині шукають листонош

З метою зміцнення партнерських відносин з роботодавцями та надання їм інформаційно-консультаційних послуг 18 березня директор Євгенія Домбровська та заступник начальника відділу Алла Мадяр Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели робочу зустріч з начальником Іваничівського відділення «Укрпошта» Валентиною Купіч

Під час зустрічі йшлося насамперед про кадрові потреби роботодавця та шляхи подальшої взаємодії в цьому напрямі. Було поінформував про послуги служби зайнятості, зокрема про нові технології підбору кадрів: рекрутер,відеорезюме та відеовакансії.

Шукачів роботи чекаємо 19 березня 2019 року о 11.00 годині на «Презентацію роботодавця».

Підприємство часто потребує листонош, операторів, начальників та заступників начальників відділень. Роботодавець обіцяє офіційне працевлаштування, сучасний рівень заробітної плати та стабільну роботу в дружньому колективі.

У результаті зустрічі було досягнуто домовленість про проведення спільних заходів з метою оперативного задоволення кадрових потреб роботодавця. Отже, шукачів роботи чекаємо 19 березня 2019 року о 11.00 годині на «Презентацію роботодавця».

Джерело: Іваничівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості
Telegram Channel