Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
KALA – креативні альбоми луцької авторки

Волинь-нова

KALA – креативні альбоми луцької авторки

Привіт, мене звати Ірина. Я виготовляю фотоальбоми для новонароджених, ділові блокноти, планери, тревел буки, кулінарні книги, весільні та сімейні альбоми ручної роботи.

У мене є невеликий інтернет-магазинчик KALA.com.ua 

Усе розпочалось, коли народилась моя донечка, - я вирішила зробити для неї альбом. Цей фотоальбом я повністю виготовила самостійно з мінімальним набором інструментів та матеріалів. З того часу пройшло кілька років, мої вироби дуже змінились, я виросла як майстер і продовжую розвиватись далі.

Фотоальбом для новонароджених - це чудовий подарунок. Мама може заповнити його від 0 до 1 або 7 років, вкласти у спеціальні конверти бірочку та перше волоссячко дитинки.

У своїй роботі я використовую тільки якісні матеріали. Наприклад папір повинен бути без лігнінів та кислот. Тканина – натуральна американська бавовна високої якості. Якщо палітурний шкірзамінник, то італійський - легкий у роботі та догляді. Я хочу, щоб мої вироби служили Вам не рік і не два, а десятиліття. Щоб Ви могли у свій час передати дитячі спогади Вашим діткам.

Фотоальбом для новонароджених - це чудовий подарунок. Мама може заповнити його від 0 до 1 або 7 років, вкласти у спеціальні конверти бірочку та перше волоссячко дитинки. А також написати свої переживання та відчуття радості під час вагітності. Про першу посмішку, сон, подорож, слова, тощо.

Унікальність ручної роботи в тому, що Ваш виріб може бути індивідуальний та неповторний, на обкладинці фотоальбому може бути надпис або ім’я дитинки, на планері - Ваше ім’я або логотип фірми. До кожної роботи підходжу відповідально, прискіпливо. Мої вироби повинні бути якісними і дарувати позитивні емоції. Вся робота виконується вручну, після друку сторінок складається блок, підрізається, скруглюються всі куточки для естетичного вигляду, альбом прошивається та проклеюється. Після висихання блоку плететься каптал, який надає міцності альбому. Далі переходжу до обкладинки, беру картон та обтягую його матеріалом на вибір (тканина, палітурний шкірзамінник, замша). Далі декорую обкладинку та вклеюю блок. Усе, фотоальбом готовий дарувати WOW-емоції.

На сайті KALA представлено багато виробів ручної роботи. Ви можете вибрати з наявності або замовити повтор з того, що подобається. Постійно оновлюю асортимент, щоб Ви могли швидко купити готовий виріб.

Зберігайте спогади красиво, а я Вам з радістю допоможу.

Мої контакти:

Тел/Viber: (067) 38-58-109

Сайт: https://kala.com.ua

Facebook: https://www.facebook.com/kala.com.ua

Instagram: https://www.instagram.com/kala.com.ua

 

 

 

 

Telegram Channel