Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Лучанин пожалівся копам, що йому погано через вживання наркотиків

Волинь-нова

Лучанин пожалівся копам, що йому погано через вживання наркотиків

У Луцьку виявили 2 нетверезих водіїв та неадекватного чоловіка

Як повідомляє Патрульна поліція Волині, перший водій видав себе тим, що не увімкнув покажчик повороту на проспекті Соборності. 37-річна жінка за кермом Daewoo Lanos мала ознаки сп’яніння, що згодом підтвердила перевірка – 1, 42 проміле. На порушницю оформили необхідні матеріали.

На місці події, по вулиці Шевченка, патрульні виявили 30-річного громадянина, який жалівся, що йому погано, адже вживав наркотичні речовини і зберігає їх удома.

Про іншого керманича з підозрою на стан сп’яніння повідомили небайдужі громадяни. Водія Volkswagen crafter патрульні виявили по вулиці Конякіна. Пройти огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився, чим автоматично визнав свою провину. На нього оформили протокол.

А вже вночі на службу 102 надійшло повідомлення, що з квартири кричить невідома особа про допомогу. На місці події, по вулиці Шевченка, патрульні виявили 30-річного громадянина, який жалівся, що йому погано, адже вживав наркотичні речовини і зберігає їх удома. Усередині інспектори знайшли речовини, схожі на канабіс і спайс. Чоловіка затримали, а далі на місці працювала слідчо-оперативна група.

Telegram Channel