Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Горохівські лісівники сплатили у місцеві бюджети 2,6 млн грн

Під час зустрічі з громадою було піднято проблему всихання соснових насаджень.

Сергій НАУМУК

Горохівські лісівники сплатили у місцеві бюджети 2,6 млн грн

ДП «Горохівське ЛМГ» нещодавно прозвітувало перед громадою села Пустомити Горохівського району

На зустірічі були присутні Пустомитівський сільський голова Ярослав Зеленський та місцеві депутати, інформує Волинське ОУЛМГ.

Нагадаємо: волинські лісівники з ініціативи начальника управління Олександра Кватирка звітують про зроблене у громадах. Таких звітів уже відбулося більше 100 у всіх районах області.

Зокрема лісничий Коритницького лісництва Петро Завадський розповів про діяльність лісового господарства загалом, окреслив межі зони відповідальності лісової охорони.

Волинські лісівники з ініціативи начальника управління Олександра Кватирка звітують про зроблене у громадах. Таких звітів уже відбулося більше 100 у всіх районах області. 

Щодо виконання основних завдань, то за минулий рік горохівські лісівники відновили 110,8 га лісу. Це також одна із найбільш витратних статей підприємтва, яка щороку зростає. Загалом на заходи з лісовідновлення по ДП «Горохівське ЛМГ» у 2017 році витрачено 1,4 млн грн, у 2018 році – 1,6 млн грн.

У своїй доповіді лісничий не оминув увагою фінансових питань.

Зокрема окреслив основні показники діяльності підприємства за 2018 рік: 7 млн 269 тис. грн – загальна сума річних податків, що  сплачені ДП «Горохівське ЛМГ».  3 млн 060 тис. грн надійшло до Державного бюджету, 2 млн 567 тис. грн – це податки та платежі до місцевих бюджетів; сума єдиного соціального внеску становить 1 млн 642 тис. грн.

Під час зустрічі з громадою було піднято проблему всихання соснових насаджень та самовільних рубок. Представники громади цікавилися також питанням ремонту доріг місцевого значення.

Зважаючи на те, що вже розпочалася лісокультурна кампанія, лісівники запрошували присутніх долучитися до весняної посадки лісу, взявши участь в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».

Telegram Channel