Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Наше видавництво і LEGO

До книг будуть додаватися мініфігурки.

Читомо.

Наше видавництво і LEGO

Видавництво ArtBooks отримало права на видання книжок відомого дитячого бренду

Про це повідомила головна редакторка видавництва Маша Курочкіна на своїй сторінці у Facebook, інформує портал Читомо.

«Всі перемовини по цих ліцензіях, як і зазвичай, ми проводили у жовтні на Франкфуртському книжковому ярмарку. LEGO дуже серйозна компанія. Мабуть, найвимогливіша з усіх, з ким нам довелося працювати. В угоді було дуже багато обмежень. Обкладинки, шрифти, навіть українські імена героїв – все зроблено за стандартами LEGO, від яких ми не мали відхилятися», – розповіла в ексклюзивному коментарі Читомо засновниця видавництва Анна Похлебаєва.

 Наразі видавництво отримало перші примірники тиражу, серед яких є книжки по всесвіту Гаррі Поттера та фільму «Світ юрського періоду».

Вона також зазначила, що видавництво домовлялося з польським офісом LEGO про друк книжок в Польщі, що позитивно вплинуло на якість друку та мініфігурок, які будуть у комплекті з виданнями.

Наразі видавництво отримало перші примірники тиражу, серед яких є книжки по всесвіту Гаррі Поттера та фільму «Світ юрського періоду». Коли книжки з’являться у продажі – не повідомляється.

Як відомо, дитячі книжки, створені за ліцензією, становлять четверту частину від продажів дитліту в США, а видання LEGO стабільно потрапляють у ТОП-и.

Telegram Channel