Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку відбудеться фотовиставка світлин жінок, які виховують дитину з інвалідністю

Реальні історії нелегкого шляху особливих мам дізнаємося на фотовиставці.

РЦ "Кольорова капустинка"

У Луцьку відбудеться фотовиставка світлин жінок, які виховують дитину з інвалідністю

Благодійний проект «Я особлива» – ідея, яку виношувала волонтерка Людмила Омокох давно і цього року нарешті втілила в життя

Проект створено для мам, які виховують дитину з інвалідністю у Луцьку та області з метою підтримки таких сімей, щоб спонукати суспільство бути більш відкритим та толерантним до чужих проблем, підвищувати інтерес до соціально незахищених верств населення, залучення меценатів та благодійників.

Соціальний проект «Я особлива» знайшов продовження у фотовиставці світлин жінок, які виховують дітей з інвалідністю. На фотовиставці, яка відбудеться за сприяння управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради представлені роботи Юрія Бочка, Дарини Зінькевич, Андрія Тарасюка, Юлії Серховець, Тетяни Кірчук та Андрія Луцького, інформує ресурсний центр "Кольорова капустинка".

Особлива мама - яка зреклася своїх принципів заради життя дитини, принесла в жертву молодість та кар’єру... 

Відкриття фотовиставки буде в арт-кафе «Стоп-кадр» культурно-розважального комплексу «Adrenalin City» 22 березня 2019 року о 15:00.

Саме тут можна познайомитися з особливими мамами, долю яких ніколи не зламати, які зречуться своїх принципів заради життя дитини, принесуть в жертву молодість та кар’єру...

Саме про таких про таких жінок, їхні реальні історії нелегкого шляху, титанічну боротьбу із дитячими хворобами дізнаємося на фотовиставці.

Організатори:волонтер Людмила Омокох та громадська організація "Ресурсний центр "Кольорова капустинка".

Фотовиставка відбудеться за сприяння: Культурно-розважального центру «Adrenalin City»; Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради; ТОВ "Visual".

 
Telegram Channel