Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Тут їм не степи Монголії! (Фото, відео)

Водія і пасажирів мікроавтобуса затримано.

Державна прикордонна служба України.

Тут їм не степи Монголії! (Фото, відео)

Під час перевірки мікроавтобуса, що рухався у прикордонній смузі, правоохоронці виявили сімох нелегальних мігрантів

На Львівщині поблизу державного кордону України службовці Мостиського загону зупинили для перевірки мікроавтобус  «Додж». За кермом транспортного засобу перебував житель Львова 1965 року народження, який не зміг впевнено пояснити мети поїздки.

Охоронці кордону запропонували водієві надати на огляд мікроавтобус, в якому, як з’ясувалось, «мандрували» ще семеро громадян Монголії. Четверо іноземців мали при собі документи, що посвідчують особу, а троє, в тому числі 6-річна дівчинка, не мали при собі жодних паспортних документів. В ході попередньої перевірки прикордонники з’ясували, що монголи в різний час раніше легально прибули в Україну, а метою свого перебування в прикордонні іноземці зазначили нелегальну мандрівку до Західної Європи. І водія, і пасажирів мікроавтобуса затримано, а на місце події викликано слідчо-оперативну групу Національної поліції України.

 Четверо іноземців мали при собі документи, що посвідчують особу, а троє, в тому числі 6-річна дівчинка, не мали при собі жодних паспортних документів.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України, вчинену групою осіб, громадянам Монголії доведеться відповідати перед судом. Крім того, на водія мікроавтобуса прикордонники склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 3 статті 206-1 КУпАП «Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України». Також вивчаються всі обставини справи щодо внесення інформації в ЄРДР про кримінальне правопорушення за сприяння водієм спробі незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

 
 
Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel