Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Реальна можливість покращити життя громади

Не втрачайте таку нагоду!

Княгининівська громада.

Реальна можливість покращити життя громади

Княгининівська сільська рада оголошує конкурс на визначення кращих ініціатив жителів Кянгининівської об’єднаної територіальної громади  «Ініціатива. Дія. Успіх» на 2019 рік

Про це повідомляється у «Фейсбуці» Княгининівської громади.

Мета конкурсу – сприяти самоорганізації жителів громади шляхом підтримки ініціатив громадських організацій, органів місцевого самоврядування та ініціативних груп, спрямованих на вирішення актуальних місцевих проблем.

Учасниками конкурсу можуть бути ініціативні групи, громадські об’єднання, органи самоорганізації населення Княгининівської громади, які мають ідеї проектів у таких напрямках:

  1. Благоустрій вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, озеленення та освітлення території, впорядкування кладовищ тощо).
  2. Покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.
  3. Організація дозвілля (проведення спортивно-масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат, облаштування ігрових та спортивних майданчиків для дітей та молоді, культурно-мистецькі заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді, облаштування місць для проведення змістовного дозвілля тощо).
  4. Покращення екологічної ситуації (створення нових зелених зон, облаштування годівничок для птахів та шпаківень, встановлення смітників, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, тощо).
  5. Розбудова, збереження та відновлення історично-культурної спадщини територіальної громади (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць, відродження місцевих народних традицій та свят, тощо).
  6. Впровадження енергозберігаючих заходів.
  7. Підтримка та розвиток освітніх, культурних і творчих ініціатив (створення умов для самовираження дітей та молоді).
  8. Інші суспільно-корисні соціальні проекти.

Порядок проведення конкурсу, анкету ініціатив ви можете знайти на сайті Княгининівської сільської ради. 

З Порядком проведення конкурсу кращих ініціатив жителів Княгининівської сільської ради можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Княгининівської сільської ради за посиланням http://maiaky-rada.gov.ua/…/programa_pidtrimki_initsiativ_…/

Заявки на участь в конкурсі подаються з 15 квітня по 31 травня 2019 року (включно) за адресою: Княгининівська сільська рада, с.Княгининок, вул.Соборна, 77 – особисто або електронною поштою за адресою [email protected]: у вигляді відсканованого оригіналу, із зазначеною темою «конкурс ініціатив».

Розгляд пропозицій здійснюватиметься конкурсною комісією.  Учасники конкурсу презентуватимуть свої ідеї перед конкурсною комісією 4 червня 2019 року. 
Оголошення результатів конкурсу відбудеться не пізніше 10 робочих днів після визначення переможців.

Порядок проведення конкурсу, анкету ініціатив ви можете знайти на сайті Княгининівської сільської ради.

Реалізація проектів повинна бути завершена до 1 жовтня 2019 року. За консультаціями можна звертатися до проектного менеджера сільської ради Сергія Ужегова за телефоном: (0332) 791 670.

Telegram Channel