Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині горить торфовище

За всіма випадками пожеж в екосистемах проводиться розслідування правоохоронними органами.

vl.dsns.gov.ua

На Волині горить торфовище

Минулої доби рятувальники ліквідували 5 пожеж сухої трави

20 березня о 01:30 поблизу села Підгородне Любомльського району виникло загорання сухої трави на площі 0,06 га. Ліквідували загорання працівники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля, інформує Управління ДСНС у Волинській області.

О 11:48 в селі Залужжя Володимир-Волинський район виникло загорання сухої трави на площі 1 га. На місце події прибули працівники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимир-Волинський та місцева пожежна команда міста Устилуг. О 16:40  біля селища Ратне в урочищі «Нивки» виникло загорання сухої трави та чагарників на площі 0,5 га. Пожежу ліквідували рятувальники 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

В Любешівському районі поблизу села Залаззя в урочищі Заольхів'я виникло загорання торфу на площі 1 га. На місці події працюють працівники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Залаззя, задіяні 2-і автоцистерни та 2-і мотопомпи та 11 чоловік особового складу, допомагає місцеве населення. 

О 19:10 в місті Камінь-Каширський виникло загорання сухої трави на площі 0,5 га. Погасили полум’я працівники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 19:56 у місті Ковель на території дачного масиву «Білий налив» виникло загорання сухої трави на площі 0,45 га. Приборкали вогонь працівники 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

В Любешівському районі поблизу села Залаззя в урочищі Заольхів'я виникло загорання торфу на площі 1 га. На місці події працюють працівники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Залаззя, задіяні 2-і автоцистерни та 2-і мотопомпи та 11 чоловік особового складу, допомагає місцеве населення. Ймовірна причина усіх вищезгаданих пожеж – необережне поводження з вогнем. Погашено 0,2 га. Гасіння пожежі триває.

За всіма випадками пожеж в екосистемах проводиться розслідування правоохоронними органами для передачі інформації до екологічної інспекції, з’ясування винних осіб та притягнення їх до адміністративної відповідальності.

Telegram Channel