Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Грабіжник з Волині не зміг переконати рівненських суддів, що він невинуватий

Наступні 5 років чоловік проведе за ґратами.

Pxhere

Грабіжник з Волині не зміг переконати рівненських суддів, що він невинуватий

Рівненський апеляційний суд залишив без змін вирок Луцького міськрайонного суду Волинської області від 29 грудня 2017 року, яким Дениса Казмірчака визнано винуватим у вчиненні грабежу

Ще 28 січня 2017 року неподалік зупинки громадського транспорту у Луцьку 39-річний житель Волинської області Денис Казмірчак, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння побив чоловіка, нанісши йому легкі тілесні ушкодження. Дени свитягнув з кишені куртки потерпілого мобільний телефон, вартістю 167 гривні 50 копійок, передає «Рівне вечірнє».

Суд призначив остаточне покарання — 5 років та 6 місяців позбавлення волі.

29 грудня 2017 року Луцький міськрайонний суд Волинської області засудив волиняниа за грабіж на 5 років позбавлення волі. Суд частково приєднав не відбуту частину покарання за попереднім вироком Луцького міськрайонного суду Волинської області, згідно з яким Дениса було обвинувачено за аналогічний злочин, та призначив остаточне покарання — 5 років та 6 місяців позбавлення волі.

Не погодившись з рішенням місцевого суду, волинянин оскаржив його в апеляційному порядку. Він переконував суд у його невинуватості та у зв’язку з цим просив скасувати вирок суду першої інстанції.

Прес-служба Рівненського апеляційного суду повідомила, що заслухавши доводи обвинуваченого та його захисника, думку прокурора, потерпілого та його представника, колегія суддів взяла до уваги те, що обвинувачений неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів, відсутність обставин, що пом’якшують покарання, але наявність обтяжуючої обставини — вчинення злочину у стані алкогольного сп’яніння, вирок місцевого суду залишив без змін, а апеляційну скаргу обвинуваченого — без задоволення.

Telegram Channel