Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Подружжя, яке заробляло на порностудіях, переховується від рівненських поліцейських

Правоохоронці просять допомогти знайти зловмисників.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Подружжя, яке заробляло на порностудіях, переховується від рівненських поліцейських

Оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними із торгівлею людьми, ГУНП в Рівненській області розшукують Тімура та Марію Хамдамових

 20 лютого, працівники відділу БЗПТЛ Рівненщини із залученням кіберполіцейських, спецпризначенців та за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області викрили злочину діяльність чотирьох порностудій у Рівному та Дніпрі.

Організовував та фінансував такі студії 31-річний Тімур Хамдамов, житель Дніпра. Натомість його дружина Марія, уродженка Тернопільської області, підшуковувала та затверджувала кандидатури дівчат, навчала і координувала їх дії.

Поліцейські встановили, що організовував та фінансував такі студії 31-річний Тімур Хамдамов, житель Дніпра. Натомість його дружина Марія, уродженка Тернопільської області, підшуковувала та затверджувала кандидатури дівчат, навчала і координувала їх дії.

На початку березня поліцейські повідомили обом про підозру у вчиненні тяжкого злочину, передбаченого частиною 3 статті 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Однак, на виклики слідчих підозрювані не з'являлися та місце перебування їх невідоме.

Рівненський міський суд 20 березня оголосив подружжя у розшук із подальшим запобіжним заходом – взяття під варту.

Правоохоронці закликають усіх, кому відома будь-яка інформація про місце перебування підозрюваних, повідомити за номерами телефонів 0687586983 і 096940478. Анонімність гарантується.

Telegram Channel