Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині започатковано еко-челендж #селфізлісу

Майбутнє лісу у твоїх руках

Волинське ОУЛМГ

На Волині започатковано еко-челендж #селфізлісу

З нагоди Міжнародного дня лісів студенти ЛНТУ груп ЛГ-21 та ЛГ-11 допомагали відновлювати ліси державного підприємства «Звірівське ЛМГ», долучившись до всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

А згодом на сторінці Машинобудівний факультет – МБФ #ЛНТУ. У ФБ  опублікували пост із відео, яким започаткували флешмоб для студентів та школярів.   

«Ліс наше багатство і це знає кожен. Прогулюючись ним, відчуваєш душевний спокій, відпочиваєш морально, збагачуєшся духовно. Цікаво спостерігати за різноманіттям дерев, їх особливим життям у безкраїх просторах. А ще цікавіше взяти участь у їх створенні. 

Також ми запускаємо челендж серед студентів та школярів, щоб залучити якнайбільше молоді. Кожен навчальний заклад, якому передають цю естафету, повинен долучитися до даної акції, виставити у соціальних мережах фото/відео із хештегами #селфізлісу #майбутнє_лісу_в_твоїх_руках та передати наступним навчальним закладам.

Саме тому групи ЛГ-21 та ЛГ-11 сьогодні долучилися до Всеукраїнської акції з посадки лісу. Також ми запускаємо челендж серед студентів та школярів, щоб залучити якнайбільше молоді. Кожен навчальний заклад, якому передають цю естафету, повинен долучитися до даної акції, виставити у соціальних мережах фото/відео із хештегами #селфізлісу #майбутнє_лісу_в_твоїх_руках та передати наступним навчальним закладам.

Передаємо челендж нашим друзям-побратимам Східноєвропейському національному університету імені Лесі Українки», – йдеться у дописі. Волинське обласне управління лісового мисливського господарства підтримує таку ініціативу. Адже разом працювати над відновленням лісів значно веселіше! 

Джерело: Прес-служба Волинського ОУЛМГ
Telegram Channel