Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Скоро — вступна кампанія: викладачі вишу зустрічаються з випускниками

Зустріч пройшла в дружній атмосфері.

Фото: Рокитнівської РДА.

Скоро — вступна кампанія: викладачі вишу зустрічаються з випускниками

З метою надання школярам особистісно-орієнтованої допомоги у виборі професії, розвитку професійних і пізнавальних інтересів, виявленні схильностей щодо майбутньої кваліфікації викладачі Східноєвропейського Національного університету імені Лесі Українки провели зустріч з випускниками навчальних закладів Рокитнівського району, що на Рівненщині

Також у зустрічі взяли участь голова Рокитнівської районної ради Анатолій Кінчур і голова райдержадміністрації Микола Кушнір, які, до речі, є випускниками цього  університету.

 Викладачі університету привітали учнів та їх учителів, розповіли про свій вищий навчальний заклад, його історію і сьогодення.

Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері і заклала основи подальшої співпраці. Викладачі університету привітали учнів та їх учителів, розповіли про свій вищий навчальний заклад, його історію і сьогодення. Крім того випускники шкіл Рокитнівського району отримали загальну інформацію щодо вступної кампанії 2019 року та її особливостей для абітурієнтів відповідних спеціальностей.

По завершенню зустрічі школярам роздали буклети з детальною інформацією про Східноєвропейський Національний університет імені Лесі Українки.

Валентин СТАВСЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel