Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Камінь-Каширщині посадили два гектари нового лісу

З кожним роком Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» стає все масовішою.

Камінь-Каширська РДА.

На Камінь-Каширщині посадили два гектари нового лісу

Міжнародний день лісів, який відзначають 21 березня, щороку проходить під різними гаслами, але з єдиним меседжем – збереження та відновлення природної спадщини

Так, у цей день в Україні стартувала традиційна акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка об’єднує навколо себе широкі кола громадськості. Адже мета акції всеохоплююча – виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, роз’яснення важливості створення лісових насаджень, підвищення довіри громадян до діяльності лісогосподарської галузі.                  

Хорошою традицією для працівників Камінь-Каширської районної державної адміністрації та районної ради, повідомляє сайт виконавчої гілки влади району, стала допомога лісівникам у благородній справі.

 Тож вчора, 22 березня 2019 року, ці трудові колективи спільно з представниками державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство» взяли активну участь у посадці лісу на теренах Нуйнівського лісництва.

Тож вчора, 22 березня 2019 року, ці трудові колективи спільно з представниками державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство» взяли активну участь у посадці лісу на теренах Нуйнівського лісництва. На площі близько двох гектарів вони натхненно працювали над створенням молодих лісових культур.

– За кілька годин ми впорались із посадкою, тим паче, що, навіть, погода сприяла цьому. З кожним роком Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» стає все масовішою. Тому важливо, щоб кожен, хто долучається до створення нових лісових насаджень, розумів наскільки це необхідна та кропітка справа спрямована в майбутнє, – діляться враженнями учасники акції.

Telegram Channel