Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Факультет екології, туризму та електроінженерії Луцького НТУ відзначив 20-річчя природоохоронною фотовиставкою (фото)

Виставка таки цікавезна!

Фото: lutsk-ntu.com.ua

Факультет екології, туризму та електроінженерії Луцького НТУ відзначив 20-річчя природоохоронною фотовиставкою (фото)

Її назва – «Цуманська пуща в об’єктиві Андрія Остапенка»

В рамках святкування 20-ої річниці факультету екології, туризму та електроінженерії Луцького НТУ працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ініціювали фотовиставку «Цуманська пуща в об’єктиві Андрія Остапенка», повідомляє lutsk-ntu.com.ua.

На захід завітали працівники і студенти ФЕТЕ, працівники Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща», проректори Луцького НТУ Валентин Талах та Сергій Шимчук, декан ФЕТЕ Владислав Волинець, ректор Луцького НТУ Петро Савчук та автор виставки Андрій Остапенко.

В рамках святкування 20-ої річниці факультету екології, туризму та електроінженерії Луцького НТУ працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ініціювали фотовиставку «Цуманська пуща в об’єктиві Андрія Остапенка».

Метою заходу стало висвітлення природної спадщини України, залучення молоді до збереження та охорони навколишнього середовища, привернення уваги суспільства до проблем із вимиранням тваринного та рослинного видового різноманіття і глобальним зменшення запасів водних ресурсів.

Андрій Остапенко коротко ознайомив присутніх з ідеєю фотовиставки, її місією та історією створення. «Цей проект розпочався ще 10 років тому. Я дуже люблю природу, люблю нею любуватися, люблю фіксувати її на знімках. Коли я потрапив у заповідник «Цуманська пуща», відразу зрозумів, що таку красу варто показати кожному. Навіть тому, хто не має змоги відвідати її і на власні очі це побачити. Тому вирішив робити фотовиставки. А з часом, ці виставки почали в собі нести суспільно важливу місію: залучати молодь до проблем охорони природи, адже це так прекрасно, що у нас є такі місця, де можна відпочити душею, тілом і наповнитися енергією», - розповів фотограф.

На завершення заходу Ректор Луцького НТУ Петро Савчук подякував Андрію Остапенку за правильну справу, якою він долучається до виховання свідомої молоді, а працівникам «Цуманської пущі» за плідну багаторічну співпрацю з університетом та залучення наших студентів до такої важливої місії.

Telegram Channel