Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Андрій Шевченко: «Люксембург уміє грати у футбол»

«Нам пощастило, що забили в кінцівці і виграли цю зустріч».

Фото ffu.ua.

Андрій Шевченко: «Люксембург уміє грати у футбол»

Так заявив після учорашньої важкої перемоги над цією карликовою країною головний тренер національної збірної України

– Чи була сьогодні збірна України сильніша за грою? – запитав у Андрія Миколайовича  (на фото) після непростої вікторії 2:1 над Люксембургом кореспондент sport.ua.

– По-різному можна оцінювати цю гру. Тому і важка тренерська робота, що через себе потрібно пропускати такі ігри. Найголовніше сьогодні – результат. Велике спасибі уболівальникам, які добре нас підтримували. Цей штрафний, який заробив Циганков .... Вважаю, везіння потрібно заслужити.

Хочу зробити великий комплімент Люксембургу. Вони вміють грати в футбол. Команда добре готова фізично. Є швидкі і технічні гравці, які створили нам великі проблеми.

– Ви мріяли бути на першому місці в групі після двох стартових матчів? 

– Ми чекали два важких поєдинки. Березень завжди важкий місяць для України. Десь позначається не найкраща форма наших гравців. Але я не чекав такого важкого матчу. У нас було багато помилок, хлопці десь загубили структур гру. Я нікому не можу пред’явити претензії по самовіддачі, всі старалися. Хлопці боролися до кінця. Нам пощастило, що забили в кінцівці і виграли цю зустріч.

«Я не чекав такого важкого матчу. У нас було багато помилок, хлопці десь загубили структур гру». 

Були дві речі, які вплинули на гру – ми програли багато єдиноборств і багато підбирань. У цьому плані не зовсім добре зіграли.

– Небезпечні штрафні бив Коноплянка. Чому? 

– Була установка, на якій ми визначили групу гравців, які будуть виконувати штрафні. У цю групу входили Коноплянка, Маліновський, Безус та Циганков. Незадоволений був Маліновський? Я не дивився за його реакцією. Є чотири гравці, які вирішують між собою, хто буде бути.

– Чи здивував вас Люксембург? 

– Сподобалося, як вони фізично були готові. Знав, що вони вміють грати і добре виходять в контратаки. В останні роки Люксембург будинку будь-якому супернику створював проблеми. Ми про це добре знали.

 

Telegram Channel